miércoles, 5 de diciembre de 2012

Sessió 5 decembre

Bona nit,

Avui no he pogut assistir a classe, la causa ha sigut per problemes tècnics. Però no penseu que no he aprofitat l'estona, ara que torno a tenir connexió a la xarxa he aprofitat per actualitzar el blog i sobretot, Marina, per rematar el tutorial sobre com fer agrupacions i emprar l'eina de desencadenadores al Power Point 2010.

Penseu que ha set el meu primer videotutorial, espero que us agradi:






Aquesta estona ha resultat molt profitosa, tenia moltes ganes de provar el programa Camtasia Studio. Estic segur que amb un poc de pràctica es poden fer vídeos molt més complexes, però si el que volem és més simple; com ara un videotutorial us puc assegurar que no és gens complicat.

Una sorpresa molt positiva ha sigut el poder gravar el so amb el mateix programa, pensava fer-ho directament amb l'Audacity (programa que ja hem treballat i que és molt complet) però el mateix Camtasia du incorporada aquesta opció. Un altra aspecte positiu és el de poder remarcar amb un cercle groc (es pot triar altra figura i/o color) el punter del ratolí. Aquesta opció permet poder seguir més fàcilment els moviments que fem per tota la finestra i veure concretament què i on exactament cliquem.

Espero que us hagi animat a provar aquest programa, i que aviat comencem a fer més videotutorials.


Saluts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario